Acasă Bărbaţi Din seria de misive de la mititica: Tată-ţi scriu de la pârnaie

Din seria de misive de la mititica: Tată-ţi scriu de la pârnaie

250
0
DISTRIBUIȚI


„Cred ca le-am căzut cu tronc, chiar din prima seară a intrat la mine Costeluş de la celula 1. Cu un pachet de margarină în mana dreaptă mi-a zis că vrea să-mi spargă pufarina şi sa-mi împingă lutul la deal, că el e condamnat la 25 de ani pentru dublu asasinat, să-mi dau curul la vorbitor sa-mi planteze un brad în el.
În a doua seară şi-a anunţat vizita Ticu de la 41. Fără margarină şi nebărbierit Un bădăran. M-a împins pe pat, manifestându-şi sincer dorinţa de a-mi sonda marmelada cu guzganul. Guzgan pe care mai întâi trebuia să-l caut la gingii. Ca pentru el viaţa nu mai înseamnă nimic, că are de stat 20 de ani, pentru tâlhărie cu viol.
Va daţi seama ca i-am servit-o tot pe aia cu asasinatul triplu, cu sadism, 35 ani de pârnaie. Şi guzganul lui Ticu s-a transformat brusc într-un hamster moale. Mi-am permis chiar să-l refuz când m-a rugat insistent să-i fac un tuşeu cu pixul.
Şi-ncetişor încet, lumea a aflat de fiorosul criminal de lângă budă şi toţi mă salutau lung şi respectuos. Va daţi însă seama că, de le ziceam adevărul, că sunt băgat pe şase luni că am downloadat de pe torenţi două episoade din Lassie se întoarce, ajungeam curva penitenciarului şi, vorba lor, mi se lărgea gura la borcan de nu mai puteam ţine gemul.”