Acasă Glume Software compatibil

Software compatibil

784
0
DISTRIBUIȚI


Acum trei ani am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 și am observat că programul a lansat o opțiune subită Bebeluș 1.0 care ocupă mult spațiu pe hard.
În instrucțiuni nu era nimic menționat. Pe de altă parte, Nevasta 1.0 se autoinstalează în toate celelalte programe și se lansează automat când deschid altă aplicație, împiedicându-i execuția.
Aplicații ca Bere-între-prieteni 10.3, Duminica-la-fotbal 5.0 nu mai funcționează. Uneori apare un virus – Soacra 1.0, care blochează sistemul sau face ca Nevasta 1.0 să se comporte total haotic.
Nu reușesc să dezinstalez acest program și devine insuportabil mai ales când încerc sa lansez aplicația Duminica-de-dragoste 3.0.
Se pare că și alte fișiere sunt virusate. De ex.: c:/Sex__sâmbăta_dimineața.exe nu mai funcționează deloc.
Am vrut să revin la programul anterior Logodnica 7.0 dar procesul de dezinstalare al programului actual, Nevasta 1.0 mi se pare complicat iar riscurile pentru sistem sunt mari mai ales pentru Bebeluș 1.0 care chiar îmi place.
Mă puteți ajuta?
Un utilizator disperat.

OPERATORUL:

Dragă client,

Nemulțumirea dumneavoastră este frecventă printre utilizatori dar ea se datorează unei greșeli primare de concepție. Mulți utilizatori trec de la orice versiune Logodnica X.0 la Nevasta 1.0 cu speranța falsă că Nevasta 1.0 nu este decât un program de divertisment și utilități. Dar, în realitate, este vorba de mult mai mult de atât: Nevasta 1.0 este un Operating System complet creat ca să controleze toate aplicațiile dumneavoastră. Este aproape imposibil să dezinstalați Nevasta 1.0 și să reveniți la Logodnica X.0 întrucât există sisteme virusate care fac ca și acesta să se comporte precum Nevasta 1.0, deci nu aveți nimic de câștigat. Aceeași problemă și cu Soacra X.0. Acesta e un program mai vechi din care derivă Nevasta 1.0 și comportă multe probleme de compatibilitate. Cu puțin noroc, sfârșește prin a fi victima unui virus și dispare în câțiva ani. Unii utilizatori au încercat să formateze tot modulul și să instaleze programul Iubita+Nevasta 2.0 dar asta le-a creat și mai mari probleme (a se citi notița de prevenire „Pensie alimentară” și „Custodia copiilor”). Dacă instalați Iubita 8.0 nu încercați să treceți la Nevasta 2.0 pentru că problemele vor fi chiar mai mari decât cele cu Nevasta 1.0. Chiar dacă există și versiuni Nevasta 3.0 și Nevasta 4.0, acestea sunt rezervate specialiștilor și având un preț ridicat nu le recomandăm.
Dacă sistemul cade, vă recomandăm Celibat 1.0 dar ideal este să păstrați Nevasta 1.0 și să învățați programul cât mai bine posibil întrucât este foarte sensibil la anumite comenzi și reacționează rău la erori de instalare. Așadar, orice eroare apărută va fi considerată ca provenind din partea dumneavoastră și trebuie să v-o asumați. Vă sfătuim să activați aplicațiile C:/Scuze/Scuze.exe.
Evitați utilizarea tastelor ESC și DELETE care necesită ulterior C:/Scuze /flori.exe. Pentru o mai bună utilizare, vă sfătuim să cumpărați și updateul Bijuterii 3.0, Vacanțe 5.1.
Opțiunile Da_draga_mea 2.7 și Ai_dreptate_iubire 4.5 sunt indispensabile. Nu instalați sub nici o formă Secretara_blondă_în_fustă_mini 2.0, O_prietena 3.1. Aceste programe sunt incompatibile cu Nevasta 1.0 și pot distruge sistemul. Funcția c:/Sex__sâmbăta_dimineața.exe se va activa odată cu c:/Colier_cu_diamante.exe.