Acasă Familiale Rude complicate

Rude complicate

461
0
DISTRIBUIȚI


În urmă cu cinci ani m-am căsătorit din dragoste cu o vaduvă care avea o fată de 18 ani. Tatăl meu, dupa căsătorie m-a vizitat de mai multe ori, ca până la urmă să se îndrăgostească de fiica vitregă, cu care în cele din urmă să se căsătorească, fără a-mi cere consimțământul. Deci fiica mea vitregă mi-a devenit mamă vitregă iar tatăl meu ginerele meu. Soția tatălui meu, adică fiica mea vitregă, a născut un băiat, care este nepotul meu. În același timp, soția mea văduva, a devenit bunică, deoarece este mama soției tatălui meu, iar eu sunt nepotul soției mele. Nu mult mai târziu, soția mea a născut un băiat care a devenit cumnat cu tatăl meu, fiind fratele vitreg cu soția tatălui meu și in același! timp este și unchiul meu.
Copilul este fratele mamei mele vitrege iar prin mama mea vitregă, soția mea a devenit bunică și eu am devenit bunicul meu propriu.
Având în vedere cele mai de sus întreb:
Dacă copilul meu, care în același timp este unchiul meu, cumnat cu tata și frate cu mama mea vitregă, are dreptul la alocația de stat pentru copii?
Voi ce spuneți?